jag gör det.

fy vilken dålig måndag, jag sov hemma hos Calderon för att jag inte ville vara hemma och vi gick till kafét när vi vaknade för att äta frukost för att senare ta oss till stinsen och söka jobb åt Hanna. där efter kom Anna och Hanna gick hem till sig. Jag och anna åt sen glass med Julia som inte hatar mig för att jag ringer och väcker henne mitt i nätterna.

Det har hänt så jävla mycket dåligt bara på några dagar och jag har varit jätte kännslig hela dagen. Jag har lite svårt att prata om det hela och det känns som om jag bara sitter och tycker synd om mig själv. Men det gör jag ju också, eller det är ju inte bara mig jag tycker synd om i och för sig.

Sen är det ett sånt jävla tjat på vissa hela tiden. Vet man ingenting runt om det hela har man inte heller någon anledning att öppna käften om det. jag orkar inte allt. just idag ville jag bara va ett tag sätta mig och gråta lite i ett hörn liksom. Jag hittade bara inte något bekvämt hörn.
Jag drar mig inför morgondagen. Jag vill göra det och jag vet att det säkert kommer bli något bra utav det och att vi behövert. Men det kommer bli väldigt jobbigt.


Jag försöker......
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0