wooho!

nu har jag köpt en dator och har med mig den första dagen till skolan.
Idag har 9:orna tema dag så arne är inte här på våran kemi, det betyder att vi kan få läsa manus nästan hela dagen. Vi ska få sätta upp musikalen Annie i nian och Jag ska spela karaktären Lilly. Vilket jag är mycket nöjd med.

typ så...

stampa ner mig i jorden, gräv in mig i en snödriva.
Jag tror att det lär bli ganska isolerat. Men lämna mig inte där ensam följ med själv och håll mig sällskap. Då kan vi skita i allt som finns utanför.

Inget tjat, vi kan spela fia med knuff elller nått.

Vi gör saker man inte behöver anstränga sig för att göra utan att höra ett ljud ifrån omvärlden. Vi behöver inte oroa oss för något.

Sen kommer vi ut igen när någon gräver ut oss och säger att allt är okej och att allt kommer att hålla ihop i fortsättningen. 
 en gån var det så här bra. Så kommer det säkert att bli igen men det är svårt att tänka så.

Trassel...

egentligen så älskar jag nog skolan. Men när det blir svårt så kör allt ihop sig, när jag hamnar efter blir allt trassligt. Samtidigt måste jag få vara med på allt jag vill och vara med och planera sånt som jag vill ska bli bra. Jag måste ha någon sorts kontroll över sånt elevrådet ska göra och sånt ESO ska göra. Jag har det trassligt. Jag måste jobba ifatt när jag kommer hem men jag har inte självdisciplin till att sätta mig ner och göra något. Det finns så mycket annat jag måste/vill göra.


RSS 2.0