vad händer?!?

Varför gör han mig så ledsen? Är det med flit? Jag vet inte, jag har ingen koll längre! Jag vet inte vad det är som händer. Varför beter jag mig som jag gör? Borde inte jag vara lite mognare och han aningen snällare?

Är det bara att vänta? Borde jag förstå att det är dags? Att han inte längre vill ha mig? Jag funderar på om vi kanske bara är i någon sorts svacka eller om han verkligen är på väg att göra slut. Han kanske bara är så trött på att gå arbetslös så han roar sig med att göra mig ledsen.

Jag är inte sämre bara för att jag är yngre, jag vet inte mindre bara för att jag är yngre och jag tvingar honom inte att vara med mig dygnet runt………

Han vet inte att jag sitter och gråter när jag skriver det här och han vet inte att jag vill att han ska läsa det. Men han måste ha insett att jag blev ledsen.

Jag har också rätt att vara jobbig ibland…..precis som han! Jag vet att han är känslig så jag tänker på vad jag säger för att absolut inte såra honom men ganska ofta känns det som om han inte förstår mig.

Jag älskar honom så himla väldigt mycket, jag vet verkligen inte vad jag skulle göra om han gjorde slut.

Din pojkvän ska inte göra dig ledsen varannan dag!!


RSS 2.0