Bra idé Kajsa! :D

Jag fick en as bra ide förut som gick ut på att Janne och jag borde äta pizza. För det tycker jag at vi borde få nu när Hann är i Brasilien och Max och mamma är i Skottland och det är vad vi har gjort nu^^ vi träffades på VI&NI när jag hade jobbat klart, tog en varsin pizza och efter det blev det en promenad hem igen. Himla trevligt måste jag säga. ^^


Nu ska janne få ha datorn för han ska titta på blocket och jag ska jobba några tal i matteboken och sen är det god natt.

Puss, Puss och ha det så bra mina kära vänner. ^^

(haloween 2010)

Lolle: Jag vill ju ha Coofie!

igår: vaknade kl 6 imorse av att Max kom in i mitt rum med frukost på sängen åt mig^^. Kaffa och mackor, taaack max^^ sen höll han mig sällskap hela morgonen och på vägen ner till skolan :D.


Nu sitter jag i mitt arbetsrum med Lolle<3 och pratar. "om jag skulle skära i en pojke, skulle jag vilja ha allt utom benen...skära bort benen alltså". Kära lolle, du är störd^^. Nu tycker jag att vi går till Lolles korridor....

PEENIS!!

Mamma ska supa skllen av sig! x)

HEJ! pojkar och flickor o.s.v...^^   Idag, lördag gick jag upp kl 8:00 för att 9:10 åka buss in till stan då jag skulle på teater-rep. Idag hade en av stefan:arna med sig kaffe och kakor mumms! ^^. Nu sitter jag på kafét och ska börja jobba kl 6, jag hoppar in lite för mamma som ska festa ikväll ;). Snart kommer Klara hit för att prata lite^^. Det var ett tag sen vi va ass ;).
vi får se vad som händer ikväll.

PENIS!! <3

Bravo Kajsa!

Idag har jag faktist hunnit med riktigt mycket tycker jag :D Jag har guidat TRIX, pratat med folk om att vi behöver ett möte snart angående årsmötet, jag har haft trevligt på konfa och nästan översatt klart boken till engelska OCH bloggat :D shit vad bra jag är! ^^
Men nu ska jag sova imorn komer en alldeles ny dag med fler saker att hinna med. Det blir också att gå hem till syter för att äta mat och träffa folk^^.

Sov gott ^^ <3jag en glad dag ^^


Jobbiga tankar och en as bra dag.


När man går ensam utan musik så tänker man mycket, nu på hemvägen så tänkte jag nog lite för mycket.
Jag är sur, jag är arg och jag är....ledsen.... Det skulle vara så skönt att prata med någon, men jag vet inte om jag skulle kunna säga något sammanhängande om jag försökte få ur mig tankar. Jag är fan inte så jävla glad hela tiden. Även om jag skulle vilja lura folk att jag är sån. men om vi bortser ifrån det dåliga ett tag...

Dagen förövrigt har varit en riktigt bra dag. Delar ifrån gycklargruppen TRIX har varit på våran skola och trixat och pratat lite. Jag och Anna var vägvisare genom våra laburint liknande korridorer. Mycket trevligt måse jag säga. Vi fick massor med bra berömm och hade väldigt kul. Dagen ägde. Nu ska jag fortsätta tänka över mina tankar....

Btw så var jag och syster på linköpings badhus i går vilket var väldigt trevligt MEN vi kom överäns om att allt var mycket roligare när vi var yngre och det måste renoveras ;P.

Tänk på! (bild på Fabian ifrån "girls night out" Visby 2010)

Busshelvete....

jävlar vilken promenad det blev idag ass ;P.

Så här var det. Jag skulle ta en buss ifån skellboö hur fan nu det stavas ca kl 17:30. Jag väntad en stund, bussen kom, jag ställde mig  upp men bussen bara åkte förbi. FAN! jag skulle ju vara inne i stan kl 18 för att repa. Så jag tänkte att jag kan ju kanske lifta till sörping i alla fall. Så jag började gå, men inte en jävel stannade för att ge mig lift. Jag gick ända till tomtaholmsvägen vilket är ganska långt. Då var jag arg och trött oh kollade ifall det kom någon buss snart och det gjorde det. På samma buss satt Anna och Soffe som började as garva när dom såg mig, om blickar kunde döda skulle dom vara sten döda nu.....
Jag kom ca: 2 timmar försent, men dom blev inte arga på mig som tur var^^


Visst ja! innan det där med bussfan så var jag hemma hos Neea och sörplade choklad fontän med Anna och Soffe. Det var hur trevligt som helst! Och det blev choklad överallt^^. Sen mådde vi alla lite illa och gick upp på Neeas rum för att jag var nyfiken på hennes garderoob^^. Neea har en helt underbart färgglad garderoob^^.
Jag ska sno bilder ifrån Neea att lägga upp senare i veckan.
Imorn bär det av imot Linköping för att bada med syster.

GOD NATT PENISAR! ^^


Fika med Neea^^


Alla gör det, jag med.

Jag är värsta bloggarn nu alltså. shitAHMAGAD!

PuZz O KjAm / Hanna Calderon.

Pris till Kajsa!

igår var det söndag och det var en helt okej dag så jag orkar inte skriva om denna söndag. i förrgår var det lördag och den orkar jag skriva om. Jag gick upp i tid och fixade mig för att senare ta bussen in till stan för att ha teater-rep. Efter teatern gick jag och träffade Neea utanför filmstaden^^. Neea och jag tog oss till Lindahls för att fika vilket var myspys^^. sen kollade vi runt lite på staden och hittade massor med saker vi ville ha.

Jag ska berätta något jätte kul som hände när vi väntade på bussen. Det finns risk för att det inte låter lika kul här som det faktist var men ja, ja. Neea och jag stod på söder tull och pratade årsmöte osv. Båda känner att snubbarna som står lite längre bort kollar på oss, vilket är väldigt störande. Till slut kommer en av snubbarna fram (den fulare) och frågar Neea:  
                                                
                                              snubbe: hej, hur gammal är du?
                                               Neea: jag är 15...
                                              snubbe: har du kille?
                                               Neea: nae
                                              snubbe: Kan jag få ditt nummer?
                                                Neea: nej det kan du inte.
                                              snubbe: varför inte?
                                              Neea: därför att jag inte har någon telefon....
                                             snubbe: va? men facebook då?
                                               Kajsa: Vi tycker att det här med telefoner och datorer är väldigt överskattat...
                                             snubbe: jaaha??...  
då gick han tillbaka till sina polare med en något förirrad min :P 
sen var jag as rolig och tog fram min mobil xD Jag borde få pris för rolighet ^^. 
Jag ska fråga Neea om jag kan få några bilder ifrån dagen. 

PENIS!!
                                                  

Idag! :D

God morgon kära.....människor! Idag är det Måndag och jag sitter i mitt arbetsrum med Jesper för tillfället. Idag är en ganska bra Måndag, jusst av den anledningen att jag ska in till norrköping kl 18 för teaterrepetition igen :D.
Dock har jag kommit på att i och med att jag har teater på måndagar kl 6 så kan jag inte vara med barnen då. Och det är välldigt synd, för jag gillar barnen. Ja, ja det får gå. 

Nu måste jag och Liza skriva klart pappret till hemKunskapen, PENIS!!   <3

igår^^


GRATTIS!

igår hade vi party!! Ellen och Emy har fyllt 15 nyligen så dom fixade med fest till oss myspysare. Det var hur trevligt som hälst allting ^^.

TEATER!!

Idag har jag varit i norrköping för teater repetition vilket var välldigt kul. Jag hade inga pengar på kortet och fick åka gratis. Det var snällt. Sen när jag hittade dit vi skulle repa så visste jag inte vilken ingång jag skulle gå in i. Det fanns SEX stycken. Så jag satt mit på en gunga och hoppades på att någon som visste skulle se mig. Det funka. Vi läste igenom manuset, jag kan avslöja att min roll heter Britta och har slut repliken. Jag var inte säker på om jag skulle komma hem igen i och med att jag inte hade några pengar på kortet. Men sen var jag as-smart och köpte en enkelbiljett med mitt bankkort. Jag kom hem. Nu sitter jag på kafet och tittar lite mera i manuset.

Anna kommer kanske snart :D PUSS & PENIS!! <3

KAKOR!

Hej jag gillar kakor^^ jag tycker att kakor är goda. Jag tycker att kakor är gott för att det är sött. Alla borde gilla att äta kakor. Kakor borde göas med största omsorg och kärlek. Så att alla kakor blir riktigt goda. Nu ska jag äta kakor.

Jag tycker inte om att vara borta från skolan i massor med dagar. Det stör mig inte att missa några lektioner men man missar så himla mycket annat. När man kommer tillbaka så har kompisarna något nytt skämt om något som har hänt och jag känner mig jätte vilsen. Men sånt är levet^^.

Imorn ska vi fira ellens och emys födelsedagar och det blir trevligt. klockan sex ska vi träffas hemma hos Ellen för att äta taco och sen bär det av mot bowlingen där vi ska bowla såklart. Inte för att jag tycker att det är så kul med själva bowlingen men i och med det goda sällskapet blir det säker jätte kul det också.

Fnukling.

Oj så fnuk jag är *snörvel*. Jag är så fnuk att jag bara måste ha kakor och isglass. Men det ska jag be mamma om när hon kommer och hämtar mig. vilket är om ca: en kvart och Malo har precis kommit hit och det suger. Ja, ja. Nu ska jag fortsätta vara fnuk ett tag tills mamma kommer och då blir jag ännu ynkligare och ennu fnukare så att mamma kommer att tycka synd om mig och ge mig MASSOR med isglass^^.

Har vi tur så kanske jag är Ofnuk imorn så att jag kan gå till skolan också.

Men nu ska jag vara fnuk igen :D  snörvel och snor på er!!

stackars kajsa.....:-P

i Lördags gick jag hem till Lina, som sen tog med mig till Å-cafét och åt mat med Ida och Anton. sen tog vi oss hem igen och myste lite. Maja kom efeter ett tag och Lina slingade Idas hår.
I går hade jag nog feber hela dagen skulle jag tro. Jag sov till ungefär kl 3. Men Lina och jag tog en sväng förbi hennes föreldrar gick sedn vidare hem till mig och hämtade saker. När vi varit hemma gick vi ner till Vi&Ni och åt pizza. Sen gick vi hem till Lina igen och åt kakor efter det somnade jag ganska fort. 

I morse vaknade vi ganska skapligt, typ halv sju. Sen mådde jag ganska dåligt och velade mellan om jag skulle gå till skolan eller inte. Jag kom fram till att jag nog inte skulle klara att ta mig ner till skolan. Jag mådde inte så bra, det var liksom ansträngande att stå upp och bre en macka samtidigt. Så jag har legat här hela dagen och sovit och svättats om varanat. Lina är snäll som låter mig vara sjukling här^^. 

Men skitsamma, nu ska jag prata lite med Elias som precis kommit hem sen ska jag nóg fortsätta sova lite. 
Ha det bra. PENIS!! 


mysiga bilder ifrån funäsdalen^^


idag, igår, jusst nu^^

Idag är det Lördag. Det var planerat så att jag skulle sova över hos Soffe idag men jag vaknade av ett sms där det stod att hon hade massor med feber. Stackars Sofie<3. Mamma och hennes "kompisar" ska in till stan och se ÅsaNisse och max och hanna ska åka till Nyköping för att se på Mimikry......vad ska då kajsa hitta på när hela hennes familj har kul? Hon ringde till Lino och fråga de om Lino ville ha sällskap idag. Som tur var hade Lino ingenting imot sällskap en lördag som denna. Jag ska va med Lino idag och det blir myspys^^. Det blir nog en ganska bra lördag trots allt.
Jusst nu ditter jag på Kafét och lyssnar på mammas tråk-prat.


Igår: max och jag gick hem till bjornta och chillade med lite party, efter ett tag gick vi ner på chell för att ragga lite folk men hade ingen större lycka. Men det var en bra kväll i alla fall. Jag var hemma kl 00:05 och somna så fort jag la mig i sängen.

Nu har jag ingenting att skriva mer ;P Jag återkommer när något dyker upp som jag möjligtvis skulle kunna skriva ner. ^^

kärlek till DIG^^ <3

Tanken.^^

jag vaknade med en tanke i morse. Den tanken har förgyllt min dag. Min tanke var den att "Det är jag som bestämmer". Det är jag som betsämmer hur den här dagen kommer att bli. Om jag är glad eller ledsen om jag ska ge kärlek till folk eller inte. Sen när jag vaknat och sen efter ett tag var redo att gå till skolan bestämde jag mig för att ha en bra-dag. En bekymmersslös dag som flyter på. Mina dagar "flyter" aldrig på smidigt direkt. Men idag har det varit "chill". Jag har varit glad och glad. Dagen blir så mycket enklare om man vaknar med en bra tanke.

Dagens kyrie: Att så många av mina myspysare varit hemma ifrån skolan. Och ångesten över svenska projektet.


Dagens gloria: Att kunna bestämma mig för att smitta av mig av min KÄRLEK.

Det är ganska skönt att på efetrmiddagen tänka över om det har varit något halvintesåbra som har hänt eller om man fått en jobbig kännsla och att sen tänka över om det har hänt något roligt och bra idag.


Tack för avskrivandet för idag. KÄRLEK!! <33

i the sittlift ^^


Adam, jag och Nina tog sittliften upp några gånger och då togs den här bilden som trots sminklösheten blev fin^^ ursäkta mitt ego. Jag gillar helt enkelt bilder på mig själv :P

Fredagsmys??

Nu har vi äntligen slutat skolan för idag och nu väntar helgen :D Jag vet inte vad jag ska ta mig för idag, mysa med någon mysig tror jag. Imorn ska pappa, hanna och max till Nyköping där hanna och max ska se på mimikry medans pappa hälsar på lite släkt. Jag funderar på att följa med men då kommer jag också få sitta hemma hos släkten och dricka kaffe. I och med att det är 18års gräns på spelningen. Välldigt dåligt skulle jag säga.
Jag ska nog ta mig till kafet snart och sen därifrån bestämma mig för vad jag ska hitta på ikväll. 
 
KÄRLEK! <3


visst ja! Emy fyller 15 år på Onsdag!! Grattis i förskott Emy<3<3

myspys^^

myspys i baren^^

vårat awesome-åk^^

vi var bara tvugna^^

onsdagen.


onsdagen har varit....sådär. SO-lektionen var dööööd, idrotten sööög, pizza är ju gott, musiken var tröööög men bilden var kul och nu är det äckel matte som gäller.
Jag skullle absolut inte ha något imot en vecka till med folk i Funäsdalen, men nu är det som det är. dagarna går segt jag snyftar till lite ibland skärper mig och fortsätter att gå. Tur att det står rollspel på scemat idag och efter det är det självförsvar med syster. Så jag kommer nog inte att snyfta så mycket i eftermiddag. Jag tror att jag skulle vilja sova hos lina inatt, så jag borde ringa henne och se om det är okej. Sen måste jag ju såklart ringa mamma också. Men det ordnar sig nog får vi hoppas.
Tjenis!! ^^

sug-tisdag.....

sitter på kafét med syster och lyssnar på....nånting ;P. Idag gick jag hem efter spanskan för att allt sög, har varit nära gråten hela dagen, och DET suger. Jag suger ;P jag borde kunna ändra inställning till allting. Det är det jag jobbar på jusst nu.
Ikväll ska jag nog sova hemma hos syster som kanske ska pierca sig ikväll och det tycker jag är bra^^. Min syster är en bra syster och en snäll syster, hon köpte mat till oss idag. TACK.


Jag hoppas att jag kan sno bilder ifrån Funäsdalen som jag kan lägga upp här^^. Vi hade det hur mysigt som helst.

Och jag funderar på att göra något med håret, men jag vet inte vad. Jag kanske ska blondera om den blonda delen en gång och sen göra typ lila slingor i det. Det skulle vara tufft kanske. eller något annat....

S.U.G!

Nu är jag tillbaka i vardagen och det suger. Jag har svårt att släppa hur kul det var i Funäs och att jag verkligen vill tillbaka dit med allt mysigt och pysigt folk som var där<3. Joakim kan ta sig ngnstans för nu är en hel tisdagsmorgon ner-tråkad pga honom. Jag är en tönt som inte kan släppa honom och DET suger. 
Men skit i det, nu ska jag INTE gå till spanskan och dö lite här istället.
PUSS OCH KRAM FOLKET! <3 ^^

RSS 2.0