Funäsdalen osv! ^^

anna panna har med sig en dator som jag får låna, vilket är bra^^.  Nu är vi hemma i Funäs, och bor på vandrarhemmet grönländaren. Jag bor i ett rum tillsammans med Anna, Lolle och Soffe, en bra rumsfördelning. gårdagen började med väckning kl 7 sen morgonbön följt av frukost. frukosten är underbar, havregrynsgröt, mackor och kaffe^^. sen åkte vi till backarna och lärde oss pizza och pomme.
imorse fick jag belöning för en god insats som skidlärare, och det känns bra.
jag har klarat av ankarliften och åkt massor med RÖDA backar, och det är välldigt kul :-D. Imorse bestämde jag mig för att ha kul och inte tänka så mycket utan bara åka och se vad som händer. det funka, för jag vågade åka röda backar, och tyckte som sagt att det var kul.
Nu sitter jag i vårat rum med Anna och Soffe^^. snart blir det att göra i ordning sig lite för afterskii, hur man nu stavar det ;P.
men nu ska jag prata med dom andra ^^.  
TjenisPenis!!

FUNÄS!!<3

Dåså var man nästan klar med att packa, det är bara det sista som ska ner i väskan och det tar jag imorn. Då bär det äntligen av mot FUNÄSDALEN med massa kompisar!! :D.
Det blir till att ta sig upp runt kl 4:00 imorn då^^. men det är värt det. Det kommer antagligen att bli as kul där. Och jag slipper allt det här.
Men nu ska jag sova, så att jag kan ta mig upp imorn. God natt sockerbollar^^.

finns risk för att det inte blir å mkt skrivande i veckan. Men bilder kommer nog upp på facebook i alla fall^^.

Nu kan det ju bara bli bättre...

igår hade jag mycket för mig så det blev inte mycket tid över för att skriva.
Idag har jag destomera tid.
Det här suger, jag tänker på det hela tiden. I varje låt jag hör så hittar jag alltid något som stämmer in. Det är as jobbigt att bara sitta och inte ha något annat att tänka på. Jag borde ha annat att tänka på i och med att jag ska till Funäs imorn för att sen stanna där en hel vecka.Men jag KAN inte sluta tänka...det går liksom inte.
om jag skulle våga vara helt ärlig så skulle jag berätta att jag faktist grät flera gånger idag och igår jag skulle också erkänna att jag grät mig till sömns igår, Men så ärlig vågar jag inte vara. Det ska bli så jävla skönt att spendera veckan MIL härifrån med folk jag tycker om som jag kan ha kul med. Folk som kan få mig att sluta tänka och dumma mig lite istället :D.
Fan ass.... jag trodde inte att jag kunde bli så här ledsen för en sånn sak....Men sånn är jag tydligen.

http://www.youtube.com/watch?v=C5Lpn_QRaRk


....

det är inte mycke som kan hålla sig bra......många saker är bra en underbar liten stund, men den går över efter en stund. då, även om man inte vill så tvingas man tänka över allting och i slut ändan är man inte mycket gladare åt det hela än innan man tänkte.

http://www.youtube.com/watch?v=YPbVwXw80u0

Ööhh!!

Matte lektion.......jag gillart INTE!


God natt! <3

hämma igen och laddar min fina, fina Mp3. Nina har fixat massor med musik på ett usb-minne så att vi ska kunna ladda över mer musik på den imorn, vilket jag tycker var välldigt snällt av henne.
Sen imorgon är det ESO-möte kl 13:15 inget stort.... något mer planerat imorgon??.....tror inte det.
Men nu är det duschdags och sen sova gott^^ och sen ska jag upp imorgonbitti så tidigt som möjligt ^^.
frukost för imorgon blir en fralla med rökt kalkon, ett glas multivitamindryck lr kaffe lr te och två små kakor bara för att jag är såååå duktig på allt^^. 

God natt och sov gott sockerbollar^^.(bild ifrån nyåret 2010/2011)

Puuh!...

Dåså! var självförsvaret för den här veckan avklarat. idag fick vi öva på "liggande försvar" alltså att ligga på rygg och försöka ta sig loss när någon annan satt gränsle över en. vilket är välldigt kul och jobbigt.
btw så ska syster nog färga håret i någon rolig fär i olika nyanser tex: lila ^^   "gilla".

men nu ska jag hem^^ TJING!

HAAYAH!!

Nu sitter jag på cafét och tittar på mammas kompisar när dom stickar....tråkigt. men ja, ja. snart bär det av mot självförsvaret med syster välldigt kul ^^. Jag får nog ta det lite lugnt idag, för jag har fortfarande ont i axlar och nacke. Men innan vi går så ska jag äta några dummle så att jag är på topp när träningen börjar....vilket är om tio minuter....vilket betyder att vi måste kila x).

TjenisPenis!!

Bh??....

SO-provet är nu avklarat och det kändes som om det gick bättre än väntat. men det är så sjukt jobbigt att skriva.....sen måste man vässa pennan hela tiden så att floddan ser vad jag skriver.
efter provet hade vi idrott, vilket är välldigt tråkigt, jag var inte ens med. Fick lingon alldeles innan vi började och hade ingen "lila påse" lr liknande så kände inte för att vara pyramid......
Sen har jag  kommit fram till en annan viktig sak, nämligen att jag måste införskaffa flera "bra" linnen. sånna man kan använda ist för Bh. För det är inte alla dar man orkar ha på sig en Bh......
 Och jusst nu sitter jag och smsar med joakum ^^.
NE, nu ska jag gå till matan ^^ Nina skulle paxa en platts till mig :-D.
TjenisPenis! ^^

Lathet.....

Nu har kafet stängt och syster har gått....men jag och max sitter kvar och funderar på ifall vi orkar börja ta oss hemåt, vilket är mycket ansträngande.
vi borde nog börja ta oss hemåt faktist......men det är så himlans kallt här inne så jag får ennu mindre lust att gå ut.
fan...max börjar plocka i saker i sin jacka, det kan betyda att han så småningom tänker gå...och jag orkar inte liksom.....Nee nu ska jag sluta klaga och prata lite med min bror istället.
btw så kommer kanske Joakim i veckan :-D<3.

TjenisPenis! ^^


snigel slämm.. mmmm gott

Nu har bror och jag hjälpts åt att lyckas uppdatera våra telefoner. skulle det varit någon annan här när han frågade mig MIG om hjälp skulle dom skratta åt honom. För jag är riktigt dålig på datorer och tekniska saker x). Men nu har vi lyckats ialla fall....tror vi i alla fall.
Idag har HannaC hjälpt Hanna i cafét, myspys^^. Får se ifall mamma har någon mat hemma när vi kommer hem, sen ska förhoppningsvis max hjälpa mig att lägga in musik på min Mp3 så att jag klarar av att åka buss i tio timmar på söndag då det bär av imot Funäsdalen med kyrkan. :-D

skolan^^


Myspys med klasskompisar i skolan^^. ingen av mina vänner verkar tycka att det är kul att vara med på bild. För mig är det obegripligt x). att vara med på bild är ju KUL! nu har vi svenska då det kommer någon människa som ska prata. måste dra^^ hej!

AJ!

jag har en känsla av att mina "vänner" gillar att plåga mig. så fort jag berättade att jag hade så sjukt ont i axlarna så började dom peta och klämma på mig och det gör ont....men lite bättre blev det nog...får se till att dom plågar mig lite mera så kanske det går över ;).
men nu är det nog spanska och modevisning som gäller. jag är egentligen för trött för sånt men jag får väll försöka iallafall ;). 
TJING! ^^


God morgon! :-D

Godmorgon!!  nu har jag äntligen tagit mig till skolan vilket inte är någon större lycka i och med att vi börjar dagen med en matte lektion. När jag vaknade så lyckades jag spilla ut ett glas vatten på det fina ganska gamla bordet som jag ska vara rädd om......sen torkade jag upp det halvsovande med en tröja...smart.
Jag har så sjukt ont i axlar och nacke och vet inte vad jag ska göra åt det, SÄMST! men nu måste jag kila iväg till Arne ;)    KRAMIS^^

Rockcafé!.....eller hur var det nu?

sitter på cafét med anna, lolle, coofie, ewa, hannaC, hanna och maxen^^. jusst för tillfället står hannorna och max inne i köket och kör luftgitar till "the final countdown". himla underhållande x).
nu har dom bildat ett band med flera instrument hanna på synt, max sjunger, anna på trummor och hannaC på gitarr x) själv sitter jag med ewa och sjunger med för full halls :D. till slut kommer en utav mina många favorit låtar på^^ the never ending story!! mys pys^^ den är välldigt fin och väcker minnen från när jag var liten ^^.

allahjärtansdag?......

jag har tänkt på det här med allla hjärtans dag. Det där med alla som tycker att den är onödig och har man ingen att dela den med så suger den. förut har, alla <3:ns dag bara varit en dag som andra för mig. idag började jag tänka på namnet "alla hjärtans dag" och det måste väll betyda något i stil med "allas dag" eller "varje människas dag" det handlar om alla. om var och en av oss som lever på jorden. om varenda individ i sig själv. det handlar igentligen inte om att ge rosor till din pojkvänn eller flickvänn. det handlar om att se alla och att se att alla vill bli älskade, att se "alla hjärtan". Att hälsa på någon som behöver det eller att hälsa på någon för att man själv behöver det för att den här dagen handlar om alla. namnet på dagen betyder inte röda och rosa hjärtan överallt den betyder.....se alla människor ta hand om dig själv, ditt hjärta och någon annans hjärta. <3

myspys med syster på Cafét^^

nu sitter jag på Kafét med syster och hannaC för att senare gå hem till syster och snagga sidecuten ^^ det behövs nu efter några veckor utan att raka ;).


Btw så är trollkarlen lurifix en välldigt fin sång^^ som jag och min syster gillar välldigt mycket^^. 

det här med blogg är fortfarande inte riktigt min grej ;P.

bild kanske....


Blogg?.....

waaow!! jag har skaffat mig en sån där...vad heter det....BLOGG!!   o.O
Hej det är kajsas lilla kompis som är så duktig och har fixat hennes ... ja vad hette det ... BLOGG! O.o

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0